“OPPO Werkt Aan Smartphone Met 10 x Hybrid Optische Zoom”

oppo-r17-proEr is een patent opgedoken waaruit blijkt dat OPPO mogelijk werkt aan een cameratechnologie met 10 x optische zoom. Een aankomende vlaggenschip-smartphone van de fabrikant zal worden uitgerust met dee technologie.

OPPO heeft verschillende keren interessante technologieën voor smartphones uitgebracht. Zo kennen we onder andere de uitschuifbare camera-module op de OPPO Find X en de snellaadtechnologie ‘Super VOOC’. Dit keer werkt de Chinese fabrikant aan een cameratechnologie waarmee een smartphonecamera 10 keer kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Dit blijkt uit een gelekt patent in handen van Gizchina.

Het zou gaan om zogeheten hybrid zoom, waarbij optische zoom wordt bijgestaan door het softwarematige verbeteren van beelden. Volgens Gizchina zal OPPO de technologie in januari tijdens de CES 2019 presenteren en krijgen we de technologie nogmaals te zien tijdens de MWC. De technologie zou aanwezig zijn in de volgende vlaggenschip-smartphone, de OPPO F19. Het is nog onduidelijk of de OPPO F19 ook in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.