Opvolger Pocophone F1 Te Zien In Benchmark

Xiaomi-Pocophone-F1-roodXiaomi heeft eerder dit jaar de eerste smartphone via dochtermerk Poco op de markt gebracht. De Chinese fabrikant lijkt nu echter al te werken aan een opvolger, aangezien de Pocophone F2 nu is opgedoken in een benchmarktest.

De Pocophone F1 is een smartphone met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. De smartphone kreeg bij de lancering een adviesprijs mee van 329 euro en beschikt onder andere over een 6,18-inch lcd-scherm met een resolutie van 2246×1080 pixels, een Snapdragon 845-processor en 6GB werkgeheugen.

Enkele maanden na de lancering van de Pocophone F1 is de Pocophone F2 opgedoken op de benchmarksite Geekbench. Het valt echter op dat de specificaties geen grote upgrade krijgen. Je zou verwachten dat de opvolger de nieuwe Snapdragon 855-processor krijgt, maar dit blijkt nu mogelijk niet het geval. Zo beschikt de smartphone volgens de benchmark opnieuw over een Snapdragon 845-processor en 6GB werkgeheugen. Aan de andere kant is een kleine update ook weer niet zo heel gek. Een nieuwe processor en meer geheugen zal de smartphone namelijk duurder maken, terwijl Xiaomi met het nieuwe merk juist goedkopere toestellen op de markt wil brengen.

Pocophone_F2_benchmark-Geekbench

Inplaats van een nieuwe processor verwachten we een verbeterde camera, misschien een kleinere inkeping in het scherm en een aantal nieuwe functies. Het is nog onduidelijk wanneer Poco de nieuwe smartphone officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.