OnePlus 6 Scoort Beter Dan Samsung Galaxy S9 Plus In Benchmark

oneplusOnePlus zal dit jaar de OnePlus 6 introduceren en geruchten over deze smartphone duiken steeds vaker op. Zo schreven we onlangs al dat de voorraad van de huidige OnePlus 5T bijna op is, waardoor de introductie van de OnePlus 6 waarschijnlijk niet lang meer op zich laat wachten. Nu is de OnePlus 6 opgedoken in een benchmarktest op GeekBench.

In de database van GeekBench is een smartphone opgedoken met de codenaam NS NS P7819. Volgens de geruchten is de NS NS P7819 een prototype van de OnePlus 6. We zien dat de smartphone een single core score van 2535 punten krijgt, en een multi-core score van 8632. Dit is opvallend hoog en zelfs beter dan de Samsung Galaxy S9 Plus.

Een eerder gelekte benchmark van de OnePlus 6 toonde ook al een betere score dan de iPhone X en Xiaomi Mi Mix 2s. We moeten de score echter wel met een flinke korrel zout nemen, want OnePlus heeft in het verleden vaker gesjoemeld met benchmarktests. Een benchmark score is dus een leuke indicatie, maar lang niet altijd accuraat.

OnePlus-6-GeekBench

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.