“Xiaomi Pocophone F2 Verschijnt In Het Vierde Kwartaal Van 2019”

Xiaomi-Pocophone-F1-roodXiaomi introduceerde vorig jaar een zeer interessante smartphone onder de nieuwe merknaam Pocophone, die mede dankzij de goede prijs/kwaliteit verhouding erg populair is. We wachten dan ook met smacht af op de opvolger van de Pocophone F1. Volgens de laatste geruchten zal de lancering van de Pocophone F2 mogelijk plaatsvinden in het vierde kwartaal van dit jaar.

De Pocophone F1 beschikt over high-end specificaties, maar krijgt een adviesprijs mee die beter past bij een mid-range toestel. Het is dan ook niet gek dat de smartphone goed is ontvangen. Xiaomi heeft nog niks bekendgemaakt over een opvolger, maar er is een foto uitgelekt die mogelijk meer duidelijkheid geeft over de introductiedatum van de Pocophone F2.

Pocophone_F2

Op de bovenstaande foto zien we een bord in de achtergrond, met daarop enkele interessante details. Zo zien we onder andere de naam (Poco) F2, die is geplaatst onder het 3e en 4e kwartaal van een tijdlijn. Hiermee lijkt het bedrijf de vermoedelijke introductieperiode aan te geven. Er staat echter wel een vraagteken bij, wat kan betekenen dat Xiaomi nog niet helemaal zeker is. Wij zijn benieuwd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.