Nokia 9 PureView Opnieuw Te Zien Op Afbeelding

Nokia-9-PureView-headerOpnieuw is een afbeelding uitgelekt van de Nokia 9 PureView. Op de afbeelding zien we de smartphone van beide kanten, inclusief de opvallende camera module en het grote scherm.

De afbeelding is gedeeld door de bekende tech-lekker Evan Blass. Evan Blass deelt regelmatig juiste informatie, waardoor we de onderstaande afbeelding serieus kunnen nemen. Er zijn al wel eerder afbeeldingen gelekt, maar tot nu toe ging het om renders gebaseerd op geruchten en foto’s. Dit keer lijkt het echter te gaan om een officiële persrender.

Nokia-9-PureView-Evan-Blass

De Nokia 9 beschikt over een opvallende camera aan de achterkant. Deze camera van Zeiss heeft namelijk vijf lenzen. Ook doet de afbeelding vermoeden dat de smartphone beschikt over een in-display vingerafdrukscanner. Geruchten spreken verder over een 5,9-inch scherm met een resolutie van 1440 bij 2960 pixels, een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een 4,150 mAh accu. De introductie zal waarschijnlijk eind januari plaatsvinden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.