Dit Is De Huawei P30 Pro Met Vier Camera’s Aan Achterzijde

Huawei-P30-Pro-headerOp het internet zijn renders opgedoken waarop de Huawei P30 Pro te zien zou zijn. De opvolger van de P20 Pro beschikt waarschijnlijk over vier lenzen aan de achterzijde, waarvan de vierde lens zorgt voor 10x optische zoom.

De Chinese fabrikant Huawei werkt aan een opvolger van de Huawei P20 Pro. Als we de afbeelding mogen geloven krijgt dit toestel een vierdubbele camera aan de achterkant. De onderste lens zorgt ervoor dat gebruikers 10x kunnen inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De hoofdcamera heeft een resolutie van 40 megapixels.

Huawei-P30-Pro

Aan de voorkant zien we ook een duidelijk verschil. De notch is namelijk een stuk kleiner. De P30 Pro heeft namelijk een kleine druppelnotch inplaats van een “reguliere” notch. Als laatste zien we dat de vingerafdrukscanner onder het scherm is verdwenen. Inplaats daarvan zou de P30 Pro nu beschikken over een in-display vingerafdrukscanner.

huawei-p30-vs-p20

De Huawei P30 Pro zal waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2019 worden aangekondigd. Veel informatie over de interne specificaties hebben we nog niet, maar volgens de verwachtingen krijgt de smartphone een HiSilicon Kirin 980-processor, 8GB werkgeheugen en maximaal 512GB opslagruimte.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.