Foto Toont Samsung Galaxy S10 Met Gat In Scherm

Samsung-Galaxy-S10-fotoDe bekende tech-lekker Evan Blass heeft opnieuw een foto van een onaangekondigde smartphone gedeeld. Dit keer zien we de Samsung Galaxy S10, met in de rechterbovenhoek van het scherm een gat voor de selfie-camera.

Evan Blass is een doorgaans goedgeïnformeerde bron die regelmatig foto’s deelt van onaangekondigde smartphones. We kunnen er daarom vanuit gaan dat hier echt de Galaxy S10 te zien is. We zien op de foto de voorkant van de smartphone, waaruit we kunnen opmaken dat het toestel aan de boven- en onderkant zeer dunne schermranden heeft. Ook beschikt de Galaxy S10 niet over een notch, maar een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Deze camera vinden we in de rechterbovenhoek van het scherm.


De Galaxy S10 op de foto zit in een case, waardoor het wat moeilijker te zien is hoe dun de schermranden precies zijn. De Galaxy S10 zal worden uitgerust met de nieuwste en krachtigste hardware en is volgens Evan Blass in staat om andere apparaten op te laden. Deze functie is ook aanwezig op de high-end Huawei Mate 20 Pro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.