Afbeelding Toont Volledige 2019 Line-up Van LG-smartphones

LG-smartphones-line-up-2019Er is een afbeelding opgedoken waarop vermoedelijk de volledige line-up van LG-smartphones te zien is die de Zuid-Koreaanse fabrikant in 2019 op de markt zal brengen. De afbeelding is gedeeld door tech-lekker Evan Blass.

We zien op de afbeelding zes verschillende LG-smartphones op elkaar gestapeld. Van elke smartphone zien we de zijkant en een klein stukje van het scherm. Bovenop ligt een toestel met dunne schermranden en een notch voor de sensoren en selfie-camera. Bij de twee toestellen daaronder zien we duidelijk de antennebanden. Ook zijn de schermranden wat dikker, waardoor we verwachten dat deze toestellen niet beschikken over een inkeping in het scherm.

‘Gamme’ is Frans voor reeks. Dit zou kunnen betekenen dat we op de foto een folder zien met daarin een overzicht van alle telefoons die LG dit jaar op de markt zal brengen. Een aantal toestellen die we kunnen verwachten zijn de LG G8 ThinQ, de LG V50 ThinQ en de opvolgers van de LG G7 Fit, de LG Q7 en de LG Q8 (2018).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.