“Huawei P30 Krijgt 12GB Werkgeheugen en Camera Met Optische Zoom”

Huawei-P30-renderHuawei zal binnenkort de P30 en de P30 Pro introduceren, maar er zijn al een aantal opvallende details uitgelekt. Zo krijgt de smartphone volgens de geruchten onder andere een camera met optische zoom en hoge resolutie. Daarnaast moet de smartphone beschikken over maar liefst 12GB werkgeheugen.

De website Playfuldroid schrijft dat de Huawei P30 en Huawei P30 Pro een 6,1-inch en 6,5-inch OLED-scherm krijgen. Aan de bovenkant van het scherm vinden we een kleine druppelnotch voor de selfie-camera. De P30 krijgt een driedubbele camera, bestaande uit een groothoeklens, een Ultra Wide Angle-lens en een telelens. Daarnaast krijgt de P30 Pro een ‘Periscope Optical Zoom’-module, waarmee je tot wel 10x zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen.

Huawei-P30-Pro-header

Ook weten we dat Huawei de toestellen wil voorzien van veel werkgeheugen. Zo zal de reguliere Huawei P30 beschikken over 8GB werkgeheugen en de P30 Pro over maar liefst 12GB werkgeheugen. Verder vinden we intern een Kirin 980-processor, een in-display vingerafdrukscanner en een 3,5 mm audio-aansluiting. Deze koptelefoonaansluiting ontbreekt echter op de Pro-variant.

We hebben nog geen informatie over de releasedatum en de adviesprijzen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *