Wiko View 2 Plus Ontvangt Beveiligingsupdate December

Wiko_View-2-Plus-kleurenDe Franse fabrikant Wiko is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de Wiko View 2 Plus. De update brengt de beveiligingspatch van december met zich mee en moet de prestaties van de smartphone verbeteren.

De nieuwe update is 542,5MB groot en bestaat onder andere uit de beveiligingspatch van december 2018. Deze patch pakt 53 kwetsbaarheden in het besturingssysteem aan, waardoor de smartphone weer een stukje veiliger is. Vanwege het formaat van de update verwachten we dat Wiko ook een aantal prestatieverbeteringen heeft doorgevoerd, maar details hierover staan niet in de changelog.

Het is nog onduidelijk wanneer Wiko de Android 9.0 (Pie) update zal uitrollen, maar Wiko heeft eerder aangegeven dat ze het updatebeleid willen verbeteren. Hopelijk werkt Wiko dus hard aan de Pie-update.

Wiko View 2 Plus
De View 2 Plus heeft een adviesprijs meegekregen van 249 euro en beschikt onder andere over een 5,9-inch scherm met een resolutie van 1512 x 720 pixels, een Snapdragon 450-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en dual-SIM-ondersteuning.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.