“Samsung Galaxy S10 Krijgt Als Eén Van De Eerste Smartphones WiFi 6-ondersteuning”

Samsung-Galaxy-S10e-S10-S10+Samsung zal de Galaxy S10-serie over 2 weken officieel introduceren, maar nog steeds duiken nieuwe geruchten op over de aankomende vlaggenschip-toestellen. Volgens de laatste berichten krijgt de Galaxy S10 als één van de eerste smartphones ondersteuning voor wifi 6, de nieuwe WiFi-standaard.

Net als Bluetooth en het mobiele netwerk ontvangt WiFi om de zoveel tijd een update. De nieuwste versie is WiFi 6. Uit informatie van de FCC blijkt dat de drie toestellen in de Galaxy S10-serie deze nieuwe versie zullen ondersteunen. Op korte termijn hebben wij hier echter weinig aan. Momenteel zijn er namelijk nog geen routers met deze nieuwe wifi-standaard te koop. De eerste WiFi 6-routers verschijnen pas later dit jaar op de markt, maar het is nog onduidelijk of de routers dit jaar ook al in Nederland te koop zullen zijn.

WiFi 6 beschikt over een andere manier van dataverwerking, wat moet zorgen voor een verbeterde download- en upload-snelheid, zelfs wanneer veel apparaten zijn verbonden met dezelfde router. Momenteel moeten apparaten op hun beurt wachten wanneer andere apparaten al intensief downloaden of uploaden.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.