“Sony Xperia XZ4 Beschikt Over 52 Megapixel Camera”

Sony-Xperia-XZ4-headerSony zal tijdens de Mobile World Congress in Barcelona de Xperia XZ4 introduceren. Volgens de laatste geruchten beschikt de smartphone onder andere over de nieuwe Snapdragon 855-processor en over een 52 megapixel camera.

De website sumahoinfo heeft specificaties ontvangen van een Reddit-gebruiker en deze vervolgens met ons gedeeld. Volgens de bron krijgt Sony’s aankomende vlaggenschip-toestel een 6,5-inch scherm, dat volgens een andere bron een resolutie heeft van 3360 x 1440 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 855-processor met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh en heeft ondersteuning voor Qnovo Adaptive en draadloos opladen.

Aan de achterkant vinden we vermoedelijk een 52 megapixel camera met een diafragma van f/1,6. Daaronder vinden we een 16 megapixel telescoopsensor met een diafragma van f/2,6. Daaronder vinden we een derde 0,3 megapixel sensor die de smartphone gebruikt voor autofocus en een 3D-scanfunctie. De Sony Xperia XZ4 beschikt dus over een driedubbele camera aan de achterkant.

Sony-Xperia-XZ4-render

De Xperia XZ4 draait uit de doos op Android 9.0 (Pie) en komt waarschijnlijk op de markt in de kleuren Deep Purple, Zwart, Blauw en Zilver.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.