“Gelekte Renders Tonen Sony Xperia XA3 Met Langwerpig Scherm”

Sony-Xperia-XA3-rendersEr zijn renders opgedoken waarop de onaangekondigde Sony Xperia XA3 te zien zou zijn. Het toestel valt op vanwege het langwerpige scherm zonder kin. Aan de bovenkant van het scherm is echter wel veel ruimte overgelaten voor de selfie-camera en de speaker.

Sony zal de Xperia XA3 vermoedelijk eind deze maand tijdens de MWC introduceren. Als we de geruchten mogen geloven heeft het scherm van de smartphone een beeldverhouding van 21 bij 9, wat opvallend lang is. Via WinFuture zijn nu een hoop renders opgedoken, waarop we de smartphone van verschillende kanten kunnen bewonderen. Het opvallendste aan dit toestel is de 21 bij 9-beeldverhouding. De meeste toestellen hebben namelijk een beeldverhouding van 16 bij 9, 18 bij 9 of 19 bij 9.

Volgens de geruchten is het scherm 5,9-inch groot en heeft het scherm een resolutie van 2560 bij 1080 pixels. Boven het scherm zien we ruimte voor de selfie-camera en de speaker. De smartphone beschikt volgens de geruchten verder over een Snapdragon 660-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3500 mAh accu, een 23MP + 8MP dual-camera aan de achterkant en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Tijdens de Mobile World Congress zal Sony waarschijnlijk de Xperia XA3, de Xperia XA3 Plus en de Xperia XZ4 introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *