Vivo Introduceert iQOO Gaming-smartphone

Vivo-iQOO-smartphoneDe Chinese fabrikant Vivo heeft een nieuwe gaming-smartphone aangekondigd. De iQOO-smartphone heeft een groot scherm, een krachtige processor en speciale knoppen voor het spelen van spellen.

De eerste smartphone in de iQOO-lijn beschikt over een 6,41-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340×1080 pixels en een in-display vingerafdri, een Snapdragon 855-processor, 6GB, 8GB of 12GB werkgeheugen en 128GB of 256GB opslagruimte. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera bestaande uit een 12 megapixel reguliere lens, een 13 megapixel groothoeklens en een 2 megapixel dieptelens. Aan de voorkant vinden we een 12 megapixel selfie-camera, die zit verwerkt in een kleine inkeping in het scherm.

Vivo-iQOO-smartphone-blauw

De smartphone beschikt aan de zijkant over twee schouderknoppen die je kunt gebruiken tijdens het gamen. In China krijgt de duurste uitvoering van de Vivo iQOO-smartphone een adviesprijs mee van 4298 yuan, omgerekend ongeveer 680 euro. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.