Ontwerp Eigen Smartphone Cover Met Samsung MyGalaxy

IMG_20190405_191907Samsung heeft een nieuwe tool uitgebracht waarmee klanten een eigen cover kunnen ontwerpen voor hun Samsung-smartphone. De tool heeft meer dan 23.000 unieke mogelijkheden.

De nieuwe tool van Samsung geeft klanten de kans om een unieke cover te ontwerpen nadat ze een smartphone hebben gekocht. Klanten kunnen onder andere de kleur, patroon en thema van de cover wijzigen. De marketingmanager van Samsung Nederland schrijft het volgende:

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een unieke ervaring in alles dat zij doen. Of het nu gaat om reizen of het gebruik van hun meest persoonlijke apparaat, de smartphone … Personalisatie is een manier om je te uiten, om te laten zien wie je bent. Met MyGalaxy spelen wij in op deze wens en maken we het mogelijk een unieke smartphonecover en -wallpaper te ontwerpen.

Winactie
Mensen die tussen nu en 5 mei een cover ontwerpen met de MyGalaxy-tool kunnen meedoen aan de Design Your Galaxy-designwedstrijd. De persoon die de mooiste cover ontwerpt wint de Galaxy S10+ met de bijbehorende cover. De winnende cover zal daarnaast ook worden verkocht in de Samsung Experience Store in Utrecht en Brussel.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.