Google Pixel 3a Kort Opgedoken In Google Store

Google-Pixel-3-Lite-Lite-XL-render2Geruchten over de komst van een goedkopere Pixel 3 smartphone gaan al geruime tijd rond en nu heeft Google dit “per ongeluk” bevestigd. De Pixel 3a is namelijk tijdelijk opgedoken in de vorm van een niet werkende link naar een productpagina in de Google Store.

Verschillende bezoekers die de link in de Google Store tegenkwamen hebben screenshots gemaakt. Er was ook tijdelijk een link zichtbaar naar een hoesje voor de Pixel 3a met het woord ‘fabric’, oftewel stof.

Ook in de apparatencatalogus van de Google Play Console zijn verwijzingen gevonden naar de goedkopere Pixel 3-toestellen. Volgens de geruchten zijn ‘sargo’ en ‘bonito’ de codenamen voor de Pixel 3a en de Pixel 3a+. Op de onderstaande screenshots zien we dat beide toestellen draaien op Android 9.0 (Pie) en beschikken over 4GB werkgeheugen en een schermresolutie van 1080 x 2160 pixels en 1080 x 2220 pixels.

Volgens de geruchten krijgt de Pixel 3a een adviesprijs mee van 450 euro en heeft de smartphone een Snapdragon 670- of 710-soc. Het is nog onduidelijk wanneer Google de smartphones officieel zal introduceren, maar naar verwachting hoeven we niet lang meer te wachten.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.