Google Pixel 3a Krijgt Zelfde Camera Als Duurdere Pixel 3

Evan Blass Google Pixel 3a headerOp het internet is een lijst met specificaties van de Pixel 3a opgedoken. Als deze specificaties kloppen krijgt de goedkopere variant van de Pixel 3 dezelfde camera als de duurdere uitvoering.

De lijst met specificaties is gedeeld door Roland Quandt. Dankzij deze lijst weten we vrijwel alles over de aankomende mid-range smartphone van Google. Zo krijgt de Pixel 3a volgens de bron dezelfde 12,2MP camera als de high-end Pixel 3. De camera heeft een 1.4 µm pixelgrootte en een f/1.8 diafragma. De enkele lens is voorzien van optische beeldstabilisatie (OIS) in combinatie met elektronische beeldstabilisatie (EIS). De 8MP selfie-camera is wel anders.

Verder heeft de Google Pixel 3a een 5,6-inch OLED-scherm met een resolutie van 2220 bij 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 670-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3000 mAh accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat. De Pixel 3a krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 349 euro.

Google zal de Pixel 3a samen met de Pixel 3a XL vanavond tijdens de I/O-conferentie introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *