OnePlus 6T Niet Meer Verkrijgbaar Via Eigen Website

OnePlus-6TDe OnePlus 6T is uitverkocht op de officiële webwinkel van OnePlus. Mocht je de smartphone willen kopen, dan kun je dat alleen nog doen via verschillende Nederlandse webwinkels.

De lancering van de OnePlus 7-serie nadert en daarom zal OnePlus de voorraad van de huidige vlaggenschip-smartphone niet meer aanvullen. Vanaf volgende week kun je de OnePlus 7 aanschaffen, maar wil je per se de OnePlus 6T, dan kun je dit toestel momenteel nog wel aanschaffen via webwinkels als Belsimpel, Bol.com en Mobiel.nl. We weten echter niet hoe groot de voorraad nog is.

De OnePlus 6T beschikt over een 6,41-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een in-display vingerafdrukscanner, een 3700 mAh accu, een 16MP + 20MP dual-camera aan de achterkant en een 20MP camera aan de voorkant. De uitvoering met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte is via Nederlandse webwinkels verkrijgbaar vanaf 529 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.