“Eerste Specificaties Huawei Mate 30 Pro Opgedoken”

Huawei-P30-Pro-kleurenDe eerste geruchten van de aankomende Huawei Mate 30 Pro zijn opgedoken. Volgens deze geruchten krijgt de smartphone een grote accu die met maar liefst 55 watt kan opladen. Ook krijgt de smartphone 5G-ondersteuning en vier camera’s aan de achterkant.

De Chinese site new.qq heeft een aantal specificaties van de Mate 30 Pro gedeeld. We kunnen de specificaties niet bevestigen, maar ze komen wel overeen met de verwachtingen. Volgens de bron krijgt de smartphone een 6,71-inch OLED-scherm, maar de website noemt geen resolutie. Het scherm zou gemaakt worden door BEO. Aan alle kanten is het scherm gebogen om de schermranden zo dun mogelijk te maken. In het scherm vinden we een in-display vingerafdrukscanner.

Intern vinden we waarschijnlijk een Kirin 985-processor met een 5G Balon 5000 modem. De accu heeft een capaciteit van 4.200 mAh die je snel kunt opladen met maar liefst 55 watt. Draadloos is ook mogelijk, maar dit gaat met een snelheid tot 10 watt.

Aan de achterkant vinden we net als bij de P30 Pro vier camera’s. Waarschijnlijk gaat het om een reguliere camera, een groothoeklens, een ToF-sensor en een zoomlens die tot 10x kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Huawei zal de Mate 30 Pro naar verwachting in oktober officieel introduceren. Dit is nog ver weg en daarom raden wij aan om de geruchten voorloper met een korrel zout te nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.