Gelekte Render Toont OnePlus 7 Pro In Bruine Almond-tint

OnePlus 7 Pro Almond 2Er is een officiële persrenders uitgelekt waarop we de OnePlus 7 Pro in een lichtbruine Almond-tint kunnen bewonderen. Het is al de derde kleur waarin de smartphone is opgedoken.

OnePlus zal de OnePlus 7 Pro op 14 mei officieel introduceren, maar we hebben de vlaggenschip-smartphone al op verschillende afbeeldingen kunnen bewonderen en er zijn al een hoop specificaties genoemd in het geruchtencircuit. OnePlus heeft daarnaast zelf ook al de nodige details bekendgemaakt. Zo beschikt de smartphone onder andere over een driedubbele camera aan de achterkant en over ondersteuning voor HDR10+.

De website Winfuture heeft nu een nieuwe persafbeeldingen van de OnePlus 7 Pro gedeeld. Eerder zagen we al afbeeldingen van de Mirror Grey (zwart) en Nebula Blue (blauw) uitvoeringen, maar nu zien we de smartphone in de kleur Almond (bruin). Verschillende renders tonen de smartphone van verschillende kanten.

Over 5 dagen zal OnePlus zowel de OnePlus 7 als de OnePlus 7 Pro officieel introduceren. Wij zullen na de officiële introductie alle details met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.