Foto’s Van Asus Zenfone 6-dummy Tonen Randloos Toestel Met Schuifmechanisme

Asus Zenfone 6 dummy 2Asus zal morgen de Zenfone 6 introduceren, maar gelekte foto’s van een dummy zouden het design van de smartphone nu al hebben verklapt. We zien een toestel met een handmatige schuifmechanisme waarmee je de selfie-camera of de speakers tevoorschijn kunt halen.

De officiële introductie van de Zenfone 6 is nu heel dichtbij, maar gelekte foto’s van een dummy tonen alvast hoe de smartphone er uit komt te zien, althans volgens de bron. We zien dat de smartphone een groot scherm met dunne schermranden krijgt. Een notch ontbreekt. We zien op het eerste gezicht geen selfie-camera, maar wanneer je het scherm naar beneden schuift verschijnt de camera. Wanneer je het scherm omhoog schuift verschijnt een speaker. Achterop vinden we een dual-camera, bestaande uit een reguliere lens en een groothoeklens.

Verder valt op dat Asus de vingerafdrukscanner achterop heeft geplaatst en dat de Zenfone 6 is uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Na de officiële introductie zullen we alle details met jullie delen.

via [notebookcheck]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.