Goedkopere Oppo Reno Z Aangekondigd

oppo-reno-z-roodOppo brengt volgende week een nieuwe Reno-smartphone uit in China. De Reno Z is de goedkoopste smartphone uit de Reno-serie en beschikt in tegenstelling tot de duurdere Reno-smartphones niet over een uitschuifbare selfie-camera. Naar verwachting komt de Reno Z ook snel naar Europa.

Eerder bracht Oppo al de Reno en Reno 10x Zoom uit, maar nu heeft Oppo de high-end serie voorzien van een goedkopere smartphone. De Reno Z heeft geen uitschuifbare selfie-camera en geen optische zoom. Inplaats daarvan zit de 32 megapixel selfie-camera verwerkt in een waterdruppelnotch. Aan de achterkant vinden we een 48MP + 5MP dual-camera.

oppo-reno-z-kleuren

De Oppo Reno Z beschikt intern over een 6,4-inch scherm met een in-display vingerafdrukscanner, een MediaTek Helio P90-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 4035 mAh accu met superVOOC 3.0-laadtechnologie. De smartphone kost in China omgerekend ongeveer 325 euro. Het is nog onduidelijk wanneer de Reno Z naar Europa komt en hoeveel de smartphone hier gaat kosten. De Reno en Reno 10X Zoom verschenen in Europa ongeveer een maand na de lancering in China.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.