Pocophone F1 Ontvangt Update Met Beveiligingspatch Van Mei

pocophone-f1-headerDe Pocophone F1 is de eerste smartphone die Xiaomi onder de nieuwe merknaam Pocophone op de markt heeft gebracht. De smartphone met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding ontvangt nu een update die onder andere de beveiligingspatch van mei met zich meebrengt.

De Pocophone F1 ontvangt een update die onder andere de beveiligingspatch van mei installeert. Hierdoor is de smartphone weer beveiligd tegen enkele tientallen kwetsbaarheden. Daarnaast brengt de update een aantal verbeteringen met zich mee. Zo is het voortaan bijvoorbeeld mogelijk om in een 4K-resolutie te filmen met 60fps. Daarnaast zijn enkele bugs opgelost en is Game Turbo toegevoegd, die voor een betere game ervaring moet zorgen.

Pocophone F1
De Pocophone F1 kost ongeveer 300 euro en beschikt over een 6,18-inch lcd-scherm met een resolutie van 2246×1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een 4000 mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dualSIM-ondersteuning.

bron [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.