Mobiele Apps Van Reddit Ontvangen Grote Update

RedditReddit heeft zijn mobiele apps voorzien van een grote update. Deze update brengt onder andere een optie met zich mee waarmee gebruikers met elkaar kunnen chatten.

De apps van Reddit hebben voor het eerst sinds de introductie in 2016 een grote update ontvangen. Zowel de Android als de iOS-app zijn voorzien van nieuwe functies. iOS-gebruikers kunnen voortaan gebruikmaken van een “video-first”-format. Hiermee is het mogelijk om video’s op een volledig scherm te bekijken. Door media scrollen kan nu simpelweg met veeg-bewegingen.

Ook kunnen iOS-gebruikers links openen in safari inplaats van in de Reddit-app zelf, en worden reacties dankzij “live comments” voortaan direct onder een bericht weergegeven.

Op Android en iOS is het voortaan mogelijk om “post flair” toe te voegen. Dit zijn labels die je kunt toevoegen aan berichten om verschillende soorten content van elkaar te onderscheiden. Ook worden gebruikersnamen en trofeeën voortaan in de apps weergegeven. Beheerders van subreddits kunnen nu binnen de apps content toestaan, verwijderen en rapporteren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.