“Nieuwe Sony-smartphone Krijgt Zes Camera’s Aan Achterkant”

Sony-Xperia-1-Premium-headerSony’s nieuwste vlaggenschip-smartphone, de Xperia 1, is nog niet zo lang verkrijgbaar, maar geruchten over een nieuwe high-end toestel duiken nu al op. Zo zou Sony werken aan een smartphone die aan de achterkant maar liefst zes lenzen heeft.

Volgens de doorgaans betrouwbare telecominsider Max J. heeft de camera van de nieuwe Sony-smartphone in totaal meer dan honderd megapixels. Hoe de smartphone gaat heten weten we nog niet, maar het gaat waarschijnlijk om een duurdere variant van de huidige Xperia 1. Een mogelijke naam is Sony Xperia 1 Premium.

Volgens de bron hebben drie camera’s een diafragma van f/2.4. Deze lenzen hebben een resolutie van 20MP, 16MP en 8MP. Ook vinden we op de achterkant een 48MP lens en een 12MP lens met een diafragma van f/1.2-f/2.4. Als laatste vinden we in de module een 0,5MP Time of Flight-sensor voor het meten van diepte.

Aan de voorkant vinden we een dual-camera, bestaande uit een 10MP primaire lens en een Time of Flight-sensor. De bron heeft nog geen andere specificaties gedeeld. Ook weten we niet wanneer Sony de nieuwe smartphone wil introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.