LG Stuurt Uitnodigingen Voor Persevenement Op 21 Februari

LG G PayDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG is gestart met het uitnodigen van de pers voor een evenement dat op 21 februari tijdens de Mobile World Congress zal plaatsvinden. Mogelijk zal LG op deze datum de LG G5 officieel presenteren.

LG zal op zondagmiddag 21 februari in Barcelona een presentatie houden, maar wat de fabrikant tijdens deze presentatie gaat tonen is niet bekend. Het is logisch dat LG een nieuwe smartphone gaat introduceren, aangezien de meeste fabrikanten nieuwe toestellen tonen tijdens de MWC. De opvolger van de LG G4 is het meest waarschijnlijk.

Op de uitnodiging zelf staan geen verwijzingen naar de LG G5. Zo zien we een speeldoos met in het groot de tekst ‘play begins’. Verder zien we dat het evenement om 14:00 zal starten.

LG G5 21 februari

Volgens de geruchten krijgt de LG G5 een 5,3-inch display met een Quad HD-resolutie, een tweede display speciaal voor notificaties “net als bij de LG V10“, een Snapdragon 820-processor, 3GB werkgeheugen, uitbreidbare opslagruimte, een USB C-poort, een 2800mAh accu en Android 6.0 (Marshmallow). Ook  zal er een ‘magic slot’ aanwezig zijn, waarbij de gebruiker zou kunnen kiezen voor het aansluiten van een hardware-module. We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we de bovenstaande specificaties kunnen verifiëren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *