“Samsung Komt Deze Zomer Met Tweede Opvouwbare Smartphone”

Samsung-Galaxy-Fold-kleurenDe Galaxy Fold is nog steeds niet op de markt gebracht, maar volgens de doorgaans betrouwbare Korea Herald werkt Samsung al aan een tweede opvouwbare smartphone. De nieuwe smartphone zou net als de Huawei Mate X een vouwbaar scherm aan de buitenkant hebben.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy Fold op de markt zal brengen, maar volgens de laatste geruchten kunnen we deze zomer al een tweede opvouwbare smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant verwachten. Bij de eerder aangekondigde Galaxy Fold zit het scherm aan de binnenkant, wat het scherm beter moet beschermen tegen krassen, maar Samsung zou ook werken aan een vouwbaar toestel waarbij het scherm aan de buitenkant zit. De concurrerende Huawei Mate X heeft ook een ontwerp met een scherm aan de buitenkant, wat veel meer lovende kritiek kreeg dan het design van de Galaxy Fold.

huawei-mate-x

De Huawei Mate X zal in september op de markt verschijnen, maar Samsung zal de concurrerende smartphone mogelijk al over enkele weken introduceren. Samsung heeft ongeveer twee maanden de tijd om Huawei te snel af te zijn.

Samsung heeft zelf niet gereageerd op de geruchten. Het is mogelijk dat we begin augustus meer te horen krijgen. Dan zal Samsung namelijk ook de Galaxy Note 10 Introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.