Zijn Dit De Specificaties Van De Galaxy S8 Edge?

Samsung-Galaxy-S7-EdgeSamsung zal begin volgend jaar de Galaxy S8 Edge introduceren. Specificaties van deze phablet met een 5,5-inch scherm en een 4K-resolutie zouden nu zijn gelekt.

Via het Chinese social media netwerk Weibo zijn vermeende specs en features van de Galaxy S8 Edge genoemd. De persoon die deze specificaties heeft genoemd heeft in het verleden ook al meerdere keren juiste details gelekt.

Volgens de bron beschikt de Galaxy S8 Edge over een 5,5-inch display met een 4K-resolutie en een schermratio van 80%, 6GB of 8GB werkgeheugen en NFC-ondersteuning. Ook spreekt de bron over twee verschillende uitvoeringen. Zo komt er een variant met een Qualcomm Snapdragon 830-chipset en een variant met een Samsung Exynos-chipset.

Eerdere geruchten spraken ook over een vingerafdrukscanner, een irisscanner en een kleinere goedkopere uitvoering, maar hier liet de persoon niks over los.

Samsung zal de Galaxy S8 Edge naar verwachting op zondag 26 februari officieel presenteren, vlak voordat het Mobile World Congress begint.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *