“Sony Werkt Aan Smartphone Met Uittrekbaar Scherm”

SonyAls we de laatste geruchten mogen geloven werkt de Japanse fabrikant Sony aan een smartphone met een uittrekbaar scherm. Ook zou de camera van de smartphone in staat zijn om 10 keer optisch in te zoomen.

De eerste opvouwbare smartphones liggen nog steeds niet in de winkel, maar vrijwel alle grote fabrikanten zijn van plan om het komende jaar een smartphone met een opvouwbaar scherm of zelfs oprolbaar scherm op de markt te brengen. Sony is volgens de geruchten één van deze fabrikanten.

Sony zou werken aan een opvouwbare smartphone met een intrekbaar scherm van LG Display. Dit schrijft “industrial leaker” Max J. op Twitter. Gebruikers zouden aan beide kanten van het scherm kunnen trekken om het scherm groter te maken. Daarnaast zou de smartphone beschikken over een camera met 10x optische zoom en een 3.220 mAh accu. De huidige prototype beschikt over mid-range Snapdragon processor, maar het uiteindelijke product krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 855-processor met Qualcomm X50 5G-modem. Volgens de geruchten krijgen we de smartphone eind 2019 of begin 2020 al te zien.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.