OnePlus 7 Uitgebracht In Kleur Mirror Blue

OnePlus_7_Mirror_Blue-blauwIn Nederland is de OnePlus 7 alleen verkrijgbaar in de kleur Mirror Gray, maar de fabrikant heeft in India de nieuwe kleur Mirror Blue uitgebracht. Eerder verscheen daar ook al een rode variant van de smartphone.

In Nederland hebben wij geen keuze als het gaat om de kleur van de OnePlus 7. In India hebben consumenten echter wel een keuze. Zo lanceerde OnePlus daar al de kleuren Mirror Gray en Red, en is vanaf 15 juli ook de onderstaande Mirror Blue verkrijgbaar. OnePlus Nederland heeft aangegeven dat zowel de rode als de blauwe variant exclusief voor India zijn en dus niet naar Nederland komen.

OnePlus_7_Mirror_Blue

De OnePlus 7 is via de officiële webwinkel van OnePlus verkrijgbaar voor €559. Hiervoor krijg je een smartphone met een 6,2-inch Full HD AMOLED-scherm, een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een in-display vingerafdrukscanner, een 3700mAh accu, een 16MP selfie-camera en een 48MP + 5MP dual-camera. Er is ook een uitvoering verkrijgbaar met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Deze variant kost €609.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.