DIY: Transparante telefoonhoesje personaliseren

Wie wist dat je met een transparante telefoonhoesje zoveel kunt doen?
Vandaag heb ik een Do It Yourself blog voor jullie. Ik ga jullie leren hoe je heel gemakkelijk zelf een telefoonhoesje kunt personaliseren. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en die moet je beschermen. Je kunt natuurlijk een duur hoesje in de winkel kopen maar hoe leuk is het om zelf iets te maken? Dit is ook nog eens een leuke activiteit om te doen met je kinderen of met vriendinnen.

Wat heb je nodig?

  • Een transparante telefoonhoesje of een gekleurde (afhankelijk van wat je leuk vindt)
  • Siersteentjes
  • (Één seconde) lijm
  • Overige accessoires die je op je hoesje wilt hebben

Telefoonhoesjes
Ik vond op hoesjesdirect.nl een groot assortiment aan smartphone hoesjes met verschillende soorten telefoonhoesjes. Bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A70 hoesje en hoesjes voor andere merken zoals Apple, Huawei en meer. Je kunt voor een transparant hoesje kiezen als je eigen telefoon al een leuk kleurtje heeft wat je wilt behouden. Heb je liever een gekleurd hoesje? Dat kan ook want ze hebben een groot assortiment aan telefoonhoesjes in de kleuren rood, blauw, roze, groen en meer.

smartphonehoesjes

Siersteentjes
Zoek een verzameling van de leukste siersteentjes / glitters / veertjes / of 3D steentjes om jouw smartphone hoesje mee te versieren. Tip: kies ongeveer 1-3 vaste kleuren om je telefoonhoesje mee te versieren zodat je een bepaalde thema hebt en niet verschillende kleuren door elkaar. Je kunt via verschillende blogs, Instagram of Pinterest inspiratie opdoen voor leuke kleurencombinaties.

(Eén seconde) lijm
Dit heb je nodig om de steentje vast te lijmen aan je telefoonhoes. Ik raad aan om één seconde lijm te gebruiken, dit is net wat beter zodat er geen steentjes afvallen.

Overige accessoires
Bijvoorbeeld een polaroid die je tussen een transparante telefoonhoesje kunt plaatsen. Of een Popsocket zodat je je smartphone steviger en comfortable vast kunt houden. Noem het maar op alles is mogelijk!

popsockets

Heb je liever gewoon een kant en klare telefoonhoes maar met een persoonlijke twist? Bij hoesjesdirect.nl kan je ook je eigen telefoonhoes ontwerpen. Heel makkelijk en in een aantal stappen gedaan!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.