Nieuwe Google Pixel 4 XL-renders Tonen Smartphone Van Beide Kanten

google-pixel-4-xl-render-1-onleaksEr zijn nieuwe renders opgedoken waarop de aankomende Google-vlaggenschip te zien is. We zien de voorkant, de achterkant en de camera-module van de Pixel 4 XL.

De renders zijn afkomstig van de website Pricebaba en de bekende tech-lekker OnLeaks. We zien een toestel met een scherm dat ongeveer 6,25-inch zal meten. Het valt op dat de smartphone nog steeds vrij dikke schermranden heeft. Het scherm heeft geen notch en boven het scherm vinden we een speaker en een dubbele selfie-camera. Ook vinden we hier sensoren voor geavanceerde gezichtsherkenning.

We zien geen vingerafdrukscanner. Dit kan betekenen dat de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm of dat Google enkel kiest voor gezichtsherkenning om de smartphone te ontgrendelen.

Achterop vinden we een vierkante camera-module, die waarschijnlijk bestaat uit een 16MP reguliere lens en een telelens voor optische zoom. Het is voor het eerst dat een Pixel-smartphone meerdere lenzen aan de achterkant krijgt.

Volgens de geruchten vinden we intern een Snapdragon 855-processor, 6GB RAM en minimaal 64GB opslagruimte. De Pixel 4 (XL) draait op Android 10 (Q) en zal waarschijnlijk in oktober op de markt verschijnen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.