Renders en Teaser Tonen Xiaomi Mi A3 Met Android One

Xiaomi-Mi-A3-headerDe Xiaomi Mi A-serie bestaat uit erg populaire Android One-smartphones. We kijken dan ook al een tijdje uit naar de introductie van de Xiaomi Mi A3. De introductie komt steeds dichterbij en er zijn nu verschillende renders opgedoken waarop de smartphone duidelijk te zien is. Ook heeft Xiaomi zelf al een teaser gepubliceerd.

Met de Xiaomi Mi A-serie levert de Chinese fabrikant een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ontvangen de toestellen gegarandeerd 3 jaar lang updates, omdat ze meedoen aan het Android One-programma. Het wachten is nu op de derde generatie, die nu uitgebreid is gelekt door tech-lekker Roland Quandt.

Xiaomi-Mi-A3-render-paars

Op verschillende renders zien we de Xiaomi Mi A3 van alle kanten in verschillende kleuren. Het valt onder andere op dat Xiaomi de 3.5mm koptelefoonaansluiting terugbrengt. Deze ontbreekt namelijk op de Mi A2. De smartphone heeft een 6,0-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2240 x 1080, een druppelnotch voor de 32MP selfie-camera en vrij dunne schermranden. Wel zien we nog een kleine kin aan de onderkant van het scherm.

We zien geen vingerafdrukscanner, omdat de Mi A3 beschikt over een in-display vingerafdrukscanner. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera (48MP + 8MP + 2MP). Intern beschikt de smartphone waarschijnlijk over een Snapdragon 665-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een 4000mAh accu met usb-c-poort.

De smartphone zal naar verwachting voor minder dan 300 euro op de markt verschijnen in de kleuren wit, blauw en grijs. Het is nog onduidelijk wanneer Xiaomi de Mi A3-serie officieel zal introduceren.

Xiaomi-Mi-A3-teaser

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.