“Onaangekondigde Motorola-smartphone Uitgelekt”

Evleaks-Motorola-smartphone-render1Op het internet is een nieuwe smartphone opgedoken van het merk Motorola. Het is onduidelijk om welke smartphone het gaat, maar we zien wel dat de smartphone een voorkantvullend scherm krijgt.

Op Twitter zijn twee afbeeldingen gedeeld door tech-lekker @Evleaks, waarop een onbekende Motorola-smartphone te zien is. Hij vraagt zijn volgers welke smartphone dit is. Het is niet duidelijk of hij het niet weet om welke smartphone het gaat of dat hij zijn volgers gewoon graag laat raden.

Evleaks-Motorola-smartphone-render2

We zien een smartphone die is uitgerust met een voorkantvullend scherm met dunne schermranden. Onderaan zien we wel een kleine kin met daarin het logo van Motorola. We zien geen selfie-camera. Mogelijk schuift deze aan de bovenkant uit de behuizing. Als dit het geval is is dit de eerste Motorola-smartphone met een pop-up selfie-camera. Specificaties zijn nog niet uitgelekt.

Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de smartphone zal introduceren. Op 16 augustus houdt het bedrijf een evenement in Brazilië, waar we vermoedelijk drie nieuwe smartphones te zien krijgen. Het gaat om de Moto One Zoom, de One Action en de One Pro. Deze toestellen hebben echter allemaal een reguliere selfie-camera.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.