“Foto Toont Motorola One Power Met Android One”

Motorola-One-PowerOp het internet is een foto opgedoken waarop de tweede Motorola-smartphone te zien zou zijn die draait op Android One. We zien op de afbeelding dat de zogeheten Motorola One Power net als de iPhone X beschikt over een notch aan de bovenkant van het scherm.

Op de bovenstaande afbeelding zien we verschillende kenmerken van de Motorola One Power. Zo beschikt de smartphone over een scherm met een notch en zien we aan de achterkant een dual-camera. Deze dual-camera ziet er heel anders uit dan we van Motorola gewend zijn. Normaal maakt Motorola namelijk gebruik van een ronde camera-lens in het midden van de smartphone.

De kin onder het scherm is erg smal, waardoor de smartphone een hogere screen-to-body ratio lijkt te krijgen dan de Moto G6 of Moto G6 Plus. Aan de achterkant zien we ook het Android One logo. De Motorola One Power draait dus op een pure versie van Android en zal als één van de eerste toestellen de nieuwste software-updates ontvangen. Op dit moment is de Moto X4 de enige Motorola-smartphone met Android One.

Er is nog niks duidelijk over wanneer Motorola de One Power mogelijk zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.