Nieuwe Details Huawei Mate 30 (Pro) Uitgelekt

Huawei-Mate-30-Pro_headerHuawei zal naar verwachting binnenkort de Huawei Mate 30-serie introduceren, maar er zijn nu al de nodige details opgedoken van de Huawei Mate 30 (Pro). Volgens de laatste geruchten zal de Chinese fabrikant de nieuwe vlaggenschip smartphone op 19 september officieel introduceren.

Huawei introduceerde de Mate-serie de voorgaande jaren in oktober, maar volgens de laatste geruchten krijgen we de Mate 30-serie al in september te zien. Dit blijkt uit een nieuwe gelekte afbeelding waarop de smartphone te zien is. Als we de afbeelding mogen geloven krijgt de Mate 30-serie net als zijn voorganger een scherm met dunne schermen en een langwerpige notch. Aan de achterkant beschikt de smartphone dit keer over een cirkelvormige camera-opstelling. Hierin vinden we volgens de geruchten twee 40MP lenzen in combinatie met een groothoeklens en een ToF-sensor.

Huawei-Mate-30-Pro

Verder zou de Huawei Mate 30 Pro beschikken over een 6,71-inch-scherm met een QHD-resolutie en een 90 Hz verversingssnelheid. Intern vinden we de nieuwe Kirin 990-processor en een accu die snel kan worden opgeladen dankzij “55W SuperCharge” technologie.

Het is niet voor het eerst dat de datum 19 september opduikt. Het is dus goed mogelijk dat Huawei de nieuwe Mate-serie dit jaar wat eerder zal introduceren.

Huawei-Mate-30-Pro-case

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.