Eerste Specificaties Moto G8 (Plus) en G8 Play Uitgelekt

Moto-G7-PlusDe introductie van de Motorola Moto G8-serie is waarschijnlijk nog ver weg, maar er zouden nu al enkele specificaties van de toestellen zijn uitgelekt. De smartphones krijgen volgens de geruchten onder andere een driedubbele camera aan de achterzijde.

Motorola introduceerde in februari van dit jaar vier smartphones voor in de Moto G7-serie en begin volgend jaar kunnen we de opvolgers verwachten. De Moto G8-serie bestaat waarschijnlijk ook weer uit meerdere toestellen, waaronder de reguliere Moto G8, de Moto G8 Plus en de Moto G8 Play. De website XDA heeft een aantal specificaties gedeeld, alhoewel het niet helemaal duidelijk is of ze bij de Moto G8 of G8 Plus horen.

De smartphone beschikt volgens de bron onder andere over een 6,3-inch FHD+ scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels, een Snapdragon 665-processor, minimaal 4GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte, een 25MP selfie-camera en een driedubbele camera met een 48MP reguliere lens, een 16MP groothoeklens en een 5MP dieptelens.

Ook van de Motorola Moto G8 Play zijn een aantal specificaties uitgelekt. Volgens de bron beschikt deze variant over een 6,65-inch HD+ scherm, een Helio P60 of P70-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 4000mAh accu, een vingerafdrukscanner, NFC en dual-SIM.

Het is nog onduidelijk wanneer de Moto G8-serie zal worden aangekondigd, maar waarschijnlijk moeten we nog wachten tot begin 2020.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.