Eerste Foto’s Sony Xperia 2 Opgedoken

Sony-Xperia-2-fotoOver een paar dagen, tijdens de IFA-beurs in Berlijn, zal Sony een nieuwe vlaggenschip-smartphone introduceren. Van de zogeheten Sony Xperia 2 zijn nu een aantal foto’s opgedoken.

De Xperia 1 ligt nog maar een paar dagen in de winkel, maar vermoedelijk zal Sony op 5 september al de opvolger introduceren. Als we de gelekte foto’s mogen geloven heeft de Xperia 2 veel gelijkenissen met zijn voorganger. De smartphone krijgt opnieuw een scherm met een beeldverhouding van 21:9. Hierdoor heeft de smartphone opnieuw een vrij lang ontwerp.

Aan de achterkant zien we een driedubbele camera, die dit keer niet in het midden is geplaatst, maar aan de linkerbovenhoek. Daarnaast beschikt de smartphone opnieuw over een fysieke camera-knop en een vingerafdrukscanner aan de rechterkant.

Details over de interne specificaties hebben we nog niet. Wel is er een redelijke kans dat de smartphone ondersteuning krijgt voor 5G. Na de officiële introductie zullen wij uiteraard alle details met jullie delen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.