“Gelekte Renders Tonen Motorola Moto E6 Plus”

motorola-moto-e6-plus-headerMotorola zal binnenkort waarschijnlijk de opvolger van de Moto E5 Plus introduceren en via de doorgaans goedgeïnformeerde website WinFuture zijn nu al renders uitgelekt waarop de smartphone van verschillende kanten te zien is. De Moto E6 Plus krijgt volgens de renders onder andere een waterdruppelnotch en een dual-camera.

Volgens de bron gaat het om officiële renders die de Moto E6 Plus met een vernieuwd design tonen. In het scherm van de smartphone zien we een kleine druppelnotch voor de 8 megapixel selfie-camera. Aan de onderkant van het scherm zien we een vrij grote kin. De Moto E6 Plus is de eerste Moto E-smartphone die is uitgerust met een dual-camera aan de achterkant. Deze camera bestaat volgens de bron uit een 13 megapixel lens en een 2 megapixel dieptesensor. Een dieptesensor zorgt ervoor dat je foto’s met een bokeh-effect kunt maken. Achterop vinden we ook een vingerafdrukscanner.

De Moto E6 Plus zou verder beschikken over een MediaTek Helio P22-processor, 2GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een grote accu.

We krijgen de smartphone mogelijk over een paar dagen al te zien tijdens de IFA-beurs in Berlijn. We verwachten dat de Moto E6 Plus een adviesprijs meekrijgt van tussen de 150 en 200 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *