TCL Introduceert Mid-range Plex-smartphone Met Driedubbele Camera

TCL_PlexDe fabrikant TCL heeft een nieuwe mid-range smartphone aangekondigd. De zogeheten TCL Plex is voorzien van een 6,53-inch randloos scherm en een 48MP driedubbele camera.

De TCL PLEX verandert SDR-kwaliteit realtime in HDR-kwaliteit, zorgt voor een verhoogd contrast, versterkte kleuren, helderdere highlights en donkerdere schaduwen. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot entertainment in HDR-kwaliteit.” Zo schrijft de fabrikant in een persbericht. Het gaat om een 6,53-inch Full HD+ TCL Dotch Display met een screen-to-body ratio van 90 procent.

Intern beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 675-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3820 mAh accu die je in 32 minuten weer voor de helft kunt opladen. Aan de achterkant vinden we een vingerafdrukscanner en een driedubbele camera met een 48MP Sony IMX586-sensor, een 16MP groothoeklens en een 2MP low light-camera. In de uitsparing in het scherm vinden we een 24MP selfie-camera.

De TCL Plex verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 op de markt in de kleuren Obsidian Black en Opal White. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 329 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.