“TCL Komt Volgend Jaar Met Eigen Smartphones En Opvouwbare Tablet”

TCL_roadmap_T1_FlextabAls we de laatste geruchten mogen geloven wil de smartphonemaker TCL dit jaar onder eigen naam smartphones op de markt brengen. Ook werkt TCL aan een tablet die is uitgerust met een opvouwbaar scherm.

TCL is een smartphonemaker die onder andere smartphones heeft uitgebracht voor Alcatel en BlackBerry. Volgens tech-lekker Evan Blass wil TCL echter beginnen met het uitbrengen van toestellen onder hun eigen merknaam. Zo komt het bedrijf dit najaar met de TCL T1. Volgend jaar wil TCL volgens de roadmap die Evan Blass heeft gedeeld nog eens drie varianten van de T1 introduceren, de T1 Pro, T1 5G en Pro T1.

TCL T1
De T1 krijgt een 6,53-inch FHD+ scherm met een screen-to-body van 90% en een ronde uitsparing voor de selfie-camera, een Snapdragon 675-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3820mAh accu, een driedubbele rear-camera (48MP+16MP+2MP) en een 24MP selfie-camera.

TCL_T1_specificaties

TCL Flextab
In het derde kwartaal van 2020 komt TCL met de Flextab, een opvouwbare tablet. Details over deze tablet heeft Evan Blass nog niet, maar de tablet zou ongeveer 1300 dollar kosten.

TCL heeft zelf niet gereageerd op deze geruchten. Het bedrijf houdt over twee weken een persconferentie op de IFA-beurs. Mogelijk krijgen we dan de T1 te zien.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.