Gelekte Google Pixel 4-reclame Toont Veel Details

Google-Pixel-4-officieelGoogle moet de Pixel 4 nog officieel aankondigen, maar de smartphone is nu al opgedoken in een online reclame. De reclame toont een nieuw design en een aantal nieuwe features.

De Google Pixel 4 is de afgelopen maanden erg vaak verschenen in het geruchtencircuit. Dankzij deze geruchten weten we vrijwel alles over de smartphone die Google hoogstwaarschijnlijk volgende maand zal introduceren. Nu is er een video opgedoken via de website ProAndroid, waarin de Pixel 4 uitgebreid te zien is.

We zien onder andere het nieuwe design van de Pixel 4, met opnieuw dikke schermranden aan de boven- en onderkant van het scherm. In deze randen vinden we de selfie-camera en enkele sensoren voor de gezichtsherkenning.

In de reclame zien we ook dat de Pixel 4 is voorzien van ‘Motion Sense’, een functie waarmee je de Pixel 4 kunt bedienen zonder de smartphone fysiek aan te raken. Daarnaast krijgt de camera een vernieuwde Night Sight-modus, die de smartphone ook geschikt maakt voor astrofotografie. Je kunt dus ook foto’s maken van de sterren. De smartphone lijkt in verschillende kleuren op de markt te komen.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Google Pixel 4 over een Snapdragon 855-processor met 6GB werkgeheugen. De Pixel 4 heeft een 5,7-inch 90hz scherm en de Pixel 4 XL heeft een 6,3-inch 90Hz scherm. De accu heeft een capaciteit van 2800 en 3700 mAh.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.