“Google Pixel 4 Gespot In Metro Londen”

google-pixel-4-foto-metroGoogle komt later dit jaar met de Pixel 4 en Pixel 4 XL. De smartphone krijgt onder andere een nieuwe camera-module en is de eerste Pixel met meerdere lenzen achterop. De Pixel 4 is nu in het wild gespot, wat doet vermoeden dat de lancering niet lang meer op zich laat wachten.

Het is niet ongewoon dat medewerkers van Google een toestel in handen krijgen voordat de officiële lancering heeft plaatsgevonden. Op deze manier kunnen ze de smartphones namelijk in een natuurlijke omgeving testen. Een lezer van 9to5Google heeft de Pixel 4 nu mogelijk gespot in de metro in Londen. De smartphone zit in een hoesje, maar de unieke camera aan de achterkant van de smartphone komt overeen met een render die Google zelf eerder heeft gedeeld. Het gaat om een dual-camera die vermoedelijk bestaat uit een reguliere lens en een telelens. Daarnaast zien we een led-flitser en een derde sensor.

Google-Pixel-4-officieel

Het is onduidelijk of we op de foto de Pixel 4 zien of de Pixel 4 XL. Beide toestellen krijgen vermoedelijk dezelfde camera. Op de foto zien we alleen de achterkant van de smartphone.

Afbeeldingen die we eerder al eens hebben gedeeld tonen aan de voorkant een scherm met vrij dikke schermranden. Het scherm heeft geen notch. Boven het scherm vinden we een dual-camera. Intern vinden we vermoedelijk een Snapdragon 855-chip en minimaal 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De Pixel 4 draait uiteraard op Android 10 Q. Naar verwachting zal Google de Pixel 4-toestellen in oktober officieel introduceren.

google-pixel-4-xl-render-1-onleaks

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.