“Motorola One Macro Voor Het Eerst Gespot”

Motorola-LenovoMotorola heeft nog maar kort geleden de Moto One Zoom aangekondigd, maar nu is er alweer een nieuwe Moto One smartphone opgedoken. Het gaat dit keer om de Motorola One Macro, waarbij de focus zou zijn gericht op het maken van macro foto’s.

Bij de Moto One-serie lijkt de focus voor een groot deel te liggen op de camera’s van de smartphones. Zo beschikt de nieuwe Moto One Zoom bijvoorbeeld over een vierdubbele camera met een resolutie van 48 megapixels. Volgens de geruchten ligt de focus bij de aankomende Moto One Macro, die we in het geruchtencircuit eerder voorbij zagen komen als de Moto G8 Play, ook voor een groot deel op de camera, maar dan op de macrolens. De smartphone zou te zien zijn op de onderstaande foto. Het valt op dat de One Macro beschikt over paarse aan-/uitknoppen.

Motorola-One-Macro

Specificaties van de Moto One Macro zijn mogelijk al opgedoken in een benchmark-test op Geekbench. Als deze gegevens kloppen beschikt de smartphone over een MediaTek Helio P60-processor met 2GB werkgeheugen. Dit komt overigens niet overeen met eerdere geruchten waarin werd gesproken over 3GB of 4GB werkgeheugen. Het scherm zou 6,65-inch groot zijn en de accu heeft waarschijnlijk een capaciteit van 4.000 mAh.

Motorola_Moto_One_Macro_benchmark

We raden aan om de geruchten over de Moto One Macro voorlopig nog met een korrel zout te nemen. Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de smartphone zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.