Samsung Galaxy S9 Krijgt Toch Wel Vingerafdrukscanner In Scherm?

Samsung Galaxy Note 8De laatste tijd vermelden verschillende bronnen dat de Samsung Galaxy Note 9, ondanks de eerdere verwachting, geen vingerafdrukscanner in het scherm krijgt. Samsung zou pas in 2019 de eerste smartphone introduceren waarbij de vingerafdrukscanner is verwerkt in het scherm. Zuid-Koreaanse media melden nu echter dat er toch een kans is dat de Galaxy Note 9 al beschikt over een dergelijke vingerafdrukscanner.

Volgens de Korea Herald werkt Samsung aan drie of vier oplossingen om de technologie mogelijk te maken. Eén van deze manieren zou succesvol genoeg zijn om op het toestel geïmplementeerd te kunnen worden. Het is echter wel de vraag of Samsung de technologie op tijd in de Galaxy Note 9 kan verwerken.

We verwachten de introductie van de Galaxy Note 9 in augustus. Samsung heeft dus nog even de tijd. Samsung is overigens niet het eerste bedrijf die een vingerafdrukscanner zal implementeren in het scherm van een smartphone. De Chinese fabrikant Vivo heeft eerder al een smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm geïntroduceerd.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.