“Honor View 30 Krijgt Uitsparing In Scherm Voor Dual Selfie-camera”

Honor-View-20-achterkantDe Honor View 30 krijgt waarschijnlijk een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt, met in de linkerbovenhoek een ovalen uitsparing voor een selfie-camera met twee lenzen. Dit blijkt uit een gelekte foto die is geplaatst op de Chinese social media website Weibo.

Als Honor zijn reguliere schema blijft volgen zal het bedrijf eind dit jaar de Chinese versie van de Honor View 30 introduceren, waarna de internationale uitvoering in januari zal worden gepresenteerd. Aangezien de introductie al over een paar maanden zal plaatsvinden is het niet gek dat de smartphone nu is opgedoken in het geruchtencircuit. Zo is er een foto uitgelekt op de Chinese social media site Weibo. Op deze foto zou het scherm van de View 30 te zien zijn.

weibo_Honor_View_30_foto

Een aantal dingen vallen op. Zo zien we dat het scherm afgeronde hoeken heeft en dat alleen aan de onderkant van het scherm een dunne rand zichtbaar is. Daarnaast zien we in de linkerbovenhoek een uitsparing. In deze uitsparing vinden we een selfie-camera met twee lenzen. We verwachten dat het gaat om een reguliere lens en een dieptelens. Ook verwachten we dat Honor het scherm heeft uitgerust met een in-display vingerafdrukscanner. Er komen volgens de geruchten twee uitvoeringen van de Honor View 30 op de markt. Beide uitvoeringen hebben een Kirin 990-processor, maar slechts één heeft 5G-ondersteuning. Overige specificaties zijn nog niet uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.