OnePlus Plaatst Teaser en Foto Van OnePlus 5

OnePlus-5-Hello5-teaserDe Chinese fabrikant OnePlus heeft via een teaser de naam en de lancering van de OnePlus 5 bevestigd. CEO Carl Pei heeft zelfs een foto gedeeld waarop de smartphone vermoedelijk te zien is.

De introductie van de OnePlus 5 komt steeds dichterbij en daarom is de Chinese fabrikant begonnen met het promoten van de smartphone. Zo plaatste OnePlus de eerste teaser, waaruit we kunnen opmaken dat OnePlus de OnePlus 4 overslaat en dit jaar de OnePlus 5 uit gaat brengen. OnePlus slaat de OnePlus 4 over omdat vier in China een ongeluksgetal is.

OnePlus-5 teaser

Bij de teaser schrijft OnePlus de tekst “Hey Summer! Give me five!“. Hieruit kunnen we opmaken dat de OnePlus 5 deze zomer al zal worden uitgebracht.

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 5 over een 5,5-inch AMOLED-display, een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, een 3600 mAh accu en een dubbele camera aan de achterzijde.

Carl Pei OnePlus 5

OnePlus CEO Carl Pei plaatste op zijn Instagram een opmerkelijke foto. Op deze foto zien we vermoedelijk de OnePlus 5 in een dikke case. OnePlus staat bekend om zijn slimme marketingcampagnes, dus het is hoogstwaarschijnlijk dat OnePlus op deze manier wil bevestigen dat de OnePlus 5 inderdaad beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *