Eerste Foto Van Nokia 7.2 Opgedoken

Nokia_7.2-headerEen ZEISS-medewerker heeft op Twitter een foto geplaatst waarop de achterkant van de Nokia 7.2 te zien is. De foto is inmiddels weer verwijderd, maar niet voordat verschillende media de foto hebben overgenomen.

Joachim Kuss heeft op Twitter een foto van de opvolger van de Nokia 7.1 gedeeld. Kuss is een medewerker van ZEISS die verantwoordelijk is voor de lenzen in de Nokia-smartphones. Hij toonde deze week de Nokia 7.2 aan een groepje techjournalisten en gaf aan dat de smartphone in september zal worden gelanceerd.

Op de foto zien we de ronde camera-module aan de achterkant van de Nokia 7.2. Deze module bestaat uit drie lenzen en een led-flitser. Waarschijnlijk gaat het hier om een reguliere lens, een groothoeklens en een dieptelens. Onder de camera-module vinden we een vingerafdrukscanner en het logo van Nokia.

Nokia_7.2-ZEISS

We zien alleen de achterkant, maar als we eerdere renders mogen geloven vinden we voorop een scherm met zeer dunne schermranden en een kleine druppelnotch. Onderop vinden we een 3.5mm-audiopoort en een USB-C-poort. Waarschijnlijk krijgen we de Nokia 7.2 samen met de Nokia 5.2 en Nokia 6.2 op 5 september te zien. HMD Global heeft op deze dag namelijk een evenement ingepland.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.