Render Toont LG G8 ThinQ

LG-G8-ThinQVolgende maand, tijdens de Mobile World Congress, verwachten we de introductie van de LG G8 ThinQ. Via de website XDA Developers is nu echter al een render opgedoken, waarop we de LG G8 ThinQ van verschillende kanten kunnen bewonderen.

Onlangs schreven wij dat een gedeelde afbeelding van tech-lekker OnLeaks, waarop de LG G8 ThinQ te zien zou zijn, volgens een LG-topman niet echt was. Er is nu echter opnieuw een afbeelding van de smartphone opgedoken, die qua uiterlijk overeenkomt met de afbeelding van OnLeaks. We zien dat de smartphone veel wegheeft van zijn voorganger, de LG G7 ThinQ.

De smartphone op deze afbeeldingen heeft afgeronde hoeken, een dual-camera met vingerafdrukscanner aan de achterkant en een scherm met notch en een kleine kin. Het zou gaan om een 6,1-inch scherm. Ook zien we aan de zijkant een extra toets, waarmee je vermoedelijk de Google Assistent kunt opstarten.

LG-G8-ThinQ

LG zal de LG G8 ThinQ vermoedelijk op 24 februari officieel introduceren. Pas dan kunnen we met zekerheid zeggen wie de waarheid spreekt. Wat denken jullie? Zien wij hier de LG G8 ThinQ of spreekt de LG-topman de waarheid en gaat het hier misschien om een ander toestel?

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.