“Foto’s Voorkant Samsung Galaxy Note 7 Gelekt”

Samsung Galaxy Note 7 fotoVia de bekende Twitter-lekker @Onleaks is vermoedelijk een foto verschenen van de voorkant van de Galaxy Note 7. Op de foto zien we onder andere de Edge-randen en de locaties van de homeknop en de irisscanner.

Op de bovenstaande foto zien we aan de linkerkant de vermeende Galaxy Note 7 en aan de rechterkant de Galaxy S7 Edge. We zien dat de Galaxy Note 7 een meer rechthoekig ontwerp heeft en dat de bekende fysieke homeknop weer aanwezig is. Deze homeknop is zeer waarschijnlijk voorzien van een vingerafdrukscanner.

De gebogen randen aan de “Edge” zijkanten komen overeen met de eerdere geruchten. Aan de bovenkant van het scherm zien we ruimte voor verschillende sensoren, waaronder een selfie-camera, een microfoon en aan de rechterkant een irisscanner. Met deze irisscanner moet het mogelijk worden om de Note 7 te ontgrendelen door alleen maar naar de phablet te kijken. Het scannen van een iris zou nog veiliger zijn dan een vingerafdruk.

De Samsung Galaxy Note 7 beschikt volgens de geruchten verder over een waterdichte behuizing, een 5,7-inch AMOLED-display met een QHD-resolutie, een Exynos 8890-chipset, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een USB-C-poort. Over de capaciteit van de accu is nog wat onduidelijkheid, maar deze zou tussen de 3600mAh en de 4000mAh groot zijn. De phablet zal vermoedelijk op 2 augustus worden gepresenteerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.